29 februari´08

Nu är allt som har med UF-mässan att göra över! Skönt är väl det. Fast det har varit två roliga dagar trots att vi inte vann något pris. Men det var ju inte därför vi va där. Vissa gör verkligen allt för att vinna priser o går verkligen in för det, men dessa personer har verkligen missat vad det verkligen går ut på, att vi ska lära oss något. Men men, nog om UF nu:P


Idag är det äntligen fredag. Blev dock lite pinsamt när jag kom på detta eftersom jag totalt hade glömt av min systers födelsedag. Som för övrigt va IGÅR!  Hoppas inte hon tog illa upp när jag skickade ett försenat grattis sms. Hon sa bara att jag var efterbliven. Haha;) Men det är inte lätt att komma ihåg saker när man stressar omkring på en mässa i Borås utan sin mobil.  Försov mig idag också, inte kul. Kom till skolan lagom tills nästa lektion skulle börja. När jag kom märkte jag att flera i min klass va på väg hem. Naturligtvis hade vi ju ingen mer lektion idag. Så typiskt. Sa till mamma innan jag åkte att det inte skulle förvåna mig om vi inte hade. Fast jag var tvungen att hämta ett block i skolan iaf eftersom jag har ett prov på måndag. Mötte Julia i skolan o pratade lite med henne också. Precis när jag skulle åka hem igen så mötte jag Alexandra L så det blev en lite pratstund med henne också:)

Idioterna som jag beställde min mobil utav hade fortfarande inte skickat den igår. Bestämde mig därför att avbeställa denn. I morse när jag kollade stog det att den va leveransklar men va fan, då hade jag inte fått den förens nästa vecka iaf. Så vi avbeställde den o ska köpa den i Borås idag istället. Vi ska ändå dit. Känns bättre att köpa den i en butik också för då får man ju med sig den hem med en gång. Orkar inte vänta längre. Har för fan fått vänta i en vecka trots att det bara skulle ta 1-3 dagar o från början va leveransdatumet den 25 februari. Men men. Snart har jag min älskling i min hand iaf:)

Ikväll ska vi fira Madde som fyller 20 år imorgon. Eva kommer o hämtar mig nån gång i eftermiddag o då ska jag o hon åka o handla. Sen åker vi hem till Eva o fixar lite mat o sånt:) Efter det blir det bowling, Evas mamma ska köra oss in till stan igen. När vi har bowlat klart blir det nog en sväng till Tallhyddan! Ska bli riktigt roligt, men det var ju synd att inte alla ville vara med ikväll. Lite tråkigt faktiskt, man fyller ju bara 20 år en gång. Men men.....

Nu ska jag o mamma äta lite lunch. Sen kanske Hannes kommer hit en sväng o kollar på min balklänning. Eftersom jag ska gå med honom så måste han ju nästan godkänna den med! ;)


XOXO


image15