nu är den våran.

Idag fick vi nycklarna till vår nya lägenhet. Va och mötte vår nya hyresvärd vid två tiden. Fick då nycklarna och så fixade vi så våra namn stog på dörren och brevlådan och gick igenom lite praktiska saker. Just nu har vi alltså två lägenheter:P Haha, men vi börjar flytta lite smått på fredag. Ska väl försöka få borkört så många lådor som möjligt så man har mestadels möbler kvar att flytta på lördag. Ska även åka och storhandla lite på fredag. Just nu är det nästan tomt i kylskåpet här i den gamla lägenheten. Känns ju inte kul att fylla på med massa nytt när man lika gärna kan handla och ställa in allt i den nya lägenheten.

Nu har jag sett badrummet också. Tur att det var fint och inte var världens sunkigaste badrum. Haha, men vad kan bli värre än det vi har nu? Haha, nu är det ju iaf toa och dusch på samma ställe:P

Imorgon är det valborg. Ska dock jobba, men som tur är slutar jag sju. Bytte tid med en tjej som inte kunde börja så tidigt. Tjänade 1 timma på det. Haha;) Ska dra till hotellet imorgon kväll, trots att jag börjar jobba halv 7 på fredag. Men men, det är sånt man får ta ibland. Har ju gjort det förr så det ska jag nog klara av.

Nu ska jag snart sova tror jag, men ska fixa lite grejer innan så det inte står lådor överallt imorgon när folk kommer på förfest.