fredagsmys.

Fredags kvällen har spenderats framför en bra film med en massa god mat. Idag blev det "Bröllopsfotografen". Den var lite små rolig faktiskt. Blev ju iallafall inte besviken över att vi valde just den filmen.

Just nu sitter vi och kollar på finalen i curling, Sverige mot Kanada. Eller jaa, egentligen var det Torsten som ville kolla men jag tror att han har somnat i soffan. Får väl ta och väcka honom för jag vill inte sitta här själv och titta på något som jag från början inte ville se. Men man har ju änna fastnat nu när man börjat kolla.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Har städat , tvätta och varit iväg och handlat. Bara en massa tråkiga vardagsgrejer som behövs göras helt enkelt. Är helt slut i kroppen nu och det är blir inte bättre av att jag antagligen klämt en nerv eller nått sånt så det gör skit ont i ryggen och ner mot baksidan av låret så fort jag rör mig åt vissa håll. 

Imorgon ska jag försöka få BB väskan packad, eller iallafall tänka över vad som ska med och skriva en lista på allt. Sedan ska jag nog försöka fixa med lite andra grejer så att allt är klart när bebis kommer. Önskar dock att allt detta kunda göras samtidigt som man kunde ligga ner i sängen eller soffan för det är väl ungefär vad kroppen klarar av just nu. Skulle egentligen åkt iväg till Partille hem till syster imorgon och fira hennes 18-års dag som är på söndag. Kände att jag fick hoppa över det för kroppen orkar helt enkelt inte. Men sen när bebisen har kommit ska vi ha ett litet minikalas här hemma hos oss för henne!